Vlog of Blog?

no-fuss-guide-vlogging

Allereerst wat een geweldig leuke reacties heb ik gehad op mijn eerste ‘vlog’! Zo leuk! Je bedenkt iets, je doet het en het is altijd maar de vraag of het een slimme move is…

Uitgangspunt was ‘tijd’ en de gedachte was afwisseling in Vloggen en Bloggen. Of het gaat werken dat ga ik meemaken. Vrijdagmorgen was in ieder geval superspannend, zittend achter mijn scherm en dan drukken op publiceer… en dan wordt het óók nog goed ontvangen. 🙂 Ik had het gehoopt, maar niet verwacht! Dank je wel allemaal, nu zet ik zeker door!

Maar de vraag kwam ook of vloggen ter vervanging is van mijn persoonlijke blog ‘Krachtig Mooi’. Het antwoord daarop is dus ‘Nee’ en in onderstaand filmpje leg ik het wat verder uit:

 

db767aa5614d71e9445f048e3f43da8fVind je het nu leuk om me te volgen op mijn YouTube kanaal ‘Krachtig Mooi’ dan kun je je ook al via bovenstaand filmpje abonneren, dan word je automatisch op de hoogte gehouden.

Monique 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je nu in en ontvang automatisch mijn nieuwste blogs!

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh