Bloglovin’

Lieve lezers, geen zin om Facebook of twitter bij te houden? Ook geen zin je e-mailadres achter te laten om vervolgens een nieuwsbrief te krijgen? Maar wil je wel mijn blogs blijven lezen? Download dan de app van Bloglovin’ een nieuwe app-hit. Óf klik op het icoontje op deze website. Je vindt het icoontje (een kruisje) aan de rechterzijde van mijn website bij “Mooi delen”. Ik heb mijn blogsite http://www.krachtigmooi.nl alvast voor je aangemeld bij Bloglovin’!

afterlightJe krijgt geen spam mails binnen, en het werkt echt gewoon heel simpel. Oké, ik ben enthousiast, maar misschien kent niet iedereen Bloglovin’ dus ga ik uitleggen wat het is!

Hoe werkt het?

Meld je aan via Bloglovin’ en maak een account aan. Daarna kun je bij Bloglovin’ jouw favoriete blogs aan je account toevoegen. Oftewel: Volgen. Zodra jouw favoriete blogs dan een nieuwe blogpost online zetten, komt dit tevoorschijn in de Bloglovin’ feed. Dit is een pagina waarop je alle nieuwe blogposts van je favoriete blogs kunt zien. Je ziet per blogpost de titel, de eerste paar zinnen van het artikel en eventueel een afbeelding. Zodra je op de titel van de blogpost klikt, word je doorverwezen naar de website van de blog. Vervolgens markeert bloglovin’ het bericht als gelezen. Heel handig dus!

Zo kun je dus ook mijn blogs volgen, zonder dat je steeds de url hoeft in te typen. En ook niet meer de tijdlijn van Facebook hoeft af te speuren. Oja, heel belangrijk: Je kunt zelfs instellen of je mailtjes wilt ontvangen van Bloglovin’! Stel je in dat je niets wilt ontvangen, zul je geen vervelende mailtjes binnenkrijgen. Alle nieuwe blogposts staan onder elkaar. Het bovenste bericht is nog niet gelezen, daarom is deze nog zwart. Berichten die je al wel hebt gelezen, vervagen een beetje. Zo houd je overzicht!

Tijdbesparend, en dat is fijn in een wereld waarin iedereen constant druk is en je zoveel social media bij ‘moet’ houden!

Ik zou het ook heel leuk vinden als je mij zou volgen! 🙂

Monique 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh