Krachtig Mooi

Het is tussen Kerst en Oudjaar 2014, de jaarlijkse periode om terug en vooruit te kijken. En tevens om de laatste handelingen te verrichten aan mijn nieuwe website ‘Krachtig Mooi’ die binnenkort echt ‘live’ is.

Het jaar 2014 was voor mij een enerverend jaar. Het jaar waarin ik samen met Marlène de website ‘Just40’ opstartte, gericht op de 40+’er. Goed idee, gewoon gedaan, maar niet beseffend hoeveel tijd erin ging zitten. Veel werk, heel veel emoties, versplintering van energie en uiteindelijk de moeilijke keuze om Just40 ook weer los te laten.

Ken je dat gevoel? Twijfels die opborrelen, voor-en nadelen afwegen, denken aan de gevolgen voor anderen en voor jezelf. Wel doen, niet doen. In mijn dagelijks werk kan ik objectief kijken naar andere mensen die voor keuzes staan. Maar als het dan mezelf aangaat dan maakt ook een klein ‘twijfelduiveltje’ zich van mij meester.

Maar ik hou er niet van om ergens in te blijven hangen. Dat levert me in ieder geval niets op. Dus besloot ik uit de website te stappen. Wat ik had geleerd draag ik bij me en ik besloot me weer te richten op coaching en mijn gezin. Dat lijkt nu heel gemakkelijk als ik zo opschrijf, maar het heeft me maanden bezig gehouden.

New Year 2015En nu, alweer 2015, geheel tegen mijn eigen verwachting in, toch weer bezig met een website. Ik kreeg weer ruimte in mijn hoofd en kwam tot het inzicht dat schrijven leuk is en ontspannend voor me werkt. Letterlijk van me afschrijven, maar dan zonder de druk die het organiseren van een grote website met zich meebrengt. Ditmaal klein, dicht bij mezelf en dus ook dicht bij Power-Aan. Mijn eigen persoonlijke blog.

Krachtig Mooi gaat over gevoelsleven, krachtige mensen, mooie zaken of onderwerpen die mij aanspreken. Alles waar ik graag over schrijf. Een blog geschreven door een Midlifer, voor een Midlifer ! Door je te laten meelezen herken je wellicht bepaalde onderwerpen. Ook al heb ik je misschien nog nooit ontmoet. Door te reageren ontstaat er een eerste kennismaking.

Ik start met 1 keer per week een blog te schrijven. Geen lange teksten maar in 2 tot 3 minuutjes te lezen. Het onderwerp hangt helemaal af van mijn inspiratie en die komt overal vandaan. Iedere keer weer een verrassing. Met een korte aankondiging via Facebook of Twitter. Door mijn Facebookpagina Power-Aan te liken krijg je automatisch bericht als er een nieuwe blog is geplaatst.

Reacties zijn meer dan welkom, via de website zelf als je het ook met anderen wilt delen of persoonlijk via monique@krachtigmooi.nl

Is er iets waar je jezelf in herkent, mee worstelt of behoefte hebt aan een 1 op 1 gesprek dan kun je via mijn website http://www.power-aan.nl een afspraak met me maken op mijn praktijk te Eersel.

Zo, laat 2015 maar beginnen!

Monique 

5 Comments on Krachtig Mooi

 1. krachtigmooi
  3 januari 2015 at 00:53 (9 jaar ago)

  🙂

  Beantwoorden
 2. Tamara
  5 januari 2015 at 20:11 (9 jaar ago)

  topper!!!

  Beantwoorden
  • krachtigmooi
   6 januari 2015 at 21:25 (9 jaar ago)

   Dank je! 🙂

   Beantwoorden
 3. Mira
  5 januari 2015 at 21:34 (9 jaar ago)

  Super !

  Beantwoorden
 4. krachtigmooi
  6 januari 2015 at 21:26 (9 jaar ago)

  Dank je! 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh