Getallen

Getallen… De laatste tijd houden ze me bezig. Ik zie vaak dezelfde getallen dus vond het mooi materiaal voor een blog.

Er zijn van die momenten dat ik op mijn horloge kijk en steeds weer hetzelfde tijdstip zie. Is het een inwendige klok van mezelf die me dan dwingt om te kijken? Gewoonte? Of is het iets anders? Ik zie de laatste tijd voornamelijk de getallen 11 en 22 terugkerend in wisselende vormen. Huisnummers, data, auto’s, tijd, etc. Maar ook toen ik een aantal weken geleden mijn nieuwe auto kreeg, met in het kenteken 444, wist ik intuïtief dat dit mijn ‘lucky car’ zou worden. Vraag me niet waarom! Ik noem het innerlijk weten.

Nu heb ik nooit een geheim gemaakt van mijn interesse in spiritualiteit, maar had me nog niet echt verdiept in getallen. Ik krijg steeds meer de overtuiging dat ze me iets willen vertellen. Dus ben ik me gaan inlezen wat de betekenis erachter zou kunnen zijn. Mijn spiritualiteit interesse heeft 2 kanten, aan de ene kant ben ik heel nuchter en hoor ik graag bevestiging over hetgeen ik voel, zie of hoor. Maar aan de andere kant zit er iets duaals in mijn hoofd en kan ik dusdanig goed invoelen bij mensen dat ik die bevestiging eigenlijk niet nodig heb. Ondertussen heb ik dit geaccepteerd en daarbij ook niet de behoefte meer om dat rationeel te gaan verklaren. Overigens met alles wat ik voel, voel ik niet altijd de behoefte daar iets mee te doen. Ik laat het dan bij diegene waar het vandaan komt, want het hoort niet bij mij.

FullSizeRenderMaar goed, dat is weer een ander verhaal. Nu gaat het over getallen. Als ik op mijn horloge, computer of telefoon kijk zie ik heel vaak het getal 11 of 22 staan. Maar ook de combinatie 11:11 of 22:22. Dit gaat niet bewust, maar mijn oog valt er ineens op. En laatst werd ik door een lieve vriendin hier op geattendeerd, toen ik hem zelf niet had opgepikt, bij het verzenden van een bericht.

Ik ben gaan lezen en zoeken. De conclusie was dat het een engelen én een meestergetal is. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Wat betekent volgens de spiritualiteit het getal 11 en het tijdstip 11:11? Dr. Doreen Virtue schrijft hierover het volgende : “Wanneer je de getallenreeks SetWidth575-taart111 of 1111 ziet opduiken is het een groot teken van een gouden kans. Beide reeksen betekenen dat zich een “doorgang” geopend heeft waarin je intenties en doelen zich uiterst snel zullen manifesteren. Concentreer je gedachten en intenties wanneer je 111 of 1111 ziet, het is bijna zoals een wens doen wanneer je een taart met kaarsen wordt gepresenteerd.” Het cijfer 11, 111 of 11:11 is als je het mag geloven, als hét lot uit de loterij.

Zij schreef er nog veel meer over, maar kort samengevat wordt er dus beschreven dat 11:11 een engelenportaal is dat staat voor een wake-up call wat bijvoorbeeld in kan houden dat je Spirituele-klokmoet breken met oude (geloofs)overtuigingen om nieuwe toe te kunnen laten. Hmmm…toeval of niet? Maar ik heb eigenlijk al gebroken met mijn oude overtuigingen en leef een heel ander leven op dit moment. Waarom zie ik dan nog steeds regelmatig 11:11? Dan komt het mysterie: “Het is de bedoeling dat je dat zelf ontdekt”… Oké en wat moet ik daarvoor doen? Probeer te observeren wat je gedachtes waren op het moment dat je 11:11 ziet om te begrijpen wat 11:11 je duidelijk wilt maken.

Ja, ik weet dat het allemaal wat zweverig klinkt en dat veel sceptici zullen zeggen dat het toeval is, maar toch vind ik het interessant om dit eens te onderzoeken en ga ik eens proberen of het me lukt om meer te letten op mijn gedachten en ideeën als ik 11:11 zie. Wat gaat het mij brengen als ik er bewust op ga letten?

11-11-dezelfde-getallen-zienWellicht is deze blog niet aan iedereen besteed die hier leest, maar op mijn persoonlijke blog mag ik natuurlijk delen wat me bezighoudt. Dus daarom nu vanuit de spirituele hoek geschreven in plaats vanuit een nuchtere.

Heb jij ook een tijd of getal dat vaak terug komt in je leven en heb je opgezocht wat dit betekent, deel het dan zeker hieronder Ik ben benieuwd!

Monique 

10 Comments on Getallen

 1. melissa
  23 oktober 2015 at 17:10 (9 jaar ago)

  he,

  ik heb de laatste tijden indd ook veel dubbele getallen die ik zie en dan vaak meerdere op een dag.
  11:11 10:10 14:14 :19:19 21:21 12:12 444 noem hetmaar op.
  me oog valt er gewoon op zo bijzonder mooi nu de boodschap nog snappen.

  liefs melissa

  Beantwoorden
  • krachtigmooi
   23 oktober 2015 at 17:23 (9 jaar ago)

   Hi Melissa,

   Dat ze een boodschap hebben dat denk ik zeker! Er is veel te vinden op internet over getallen. Ik denk wel dat iedere boodschap persoonlijk is, want wat je leest op internet is de algemene boodschap! Nu die van jouw nog vinden! 😉

   Liefs,
   Monique

   Beantwoorden
 2. melissa
  23 oktober 2015 at 17:11 (9 jaar ago)

  ik volg de reacties even mee

  Beantwoorden
 3. Marion
  24 oktober 2015 at 05:33 (9 jaar ago)

  Mooi, hè? Ik zie vooral de combi’s van 1-en en 4-en. Zodra ik ze zie voel ik een intense dankbaarheid. Wat er precies achter zit weet ik niet, maar ik vind het vooral heel erg mooi en geeft me een positief gevoel ♥

  Beantwoorden
  • krachtigmooi
   24 oktober 2015 at 08:27 (9 jaar ago)

   Dan zijn het vast mooie engelen die over je waken en je op mindere dagen willen laten weten dat ze er voor je zijn..

   Liefs,
   Monique

   Beantwoorden
 4. Babs
  24 oktober 2015 at 11:52 (9 jaar ago)

  Jeetje, wat interessant. Zeker omdat ik dat ook vaak heb, zeker 11.11 qua tijd. Ik vond dat altijd zo raar dat dat steeds terugkwam. (en ik ben op 11-02 geboren)
  ’s nacht werd ik vaak ook wakker op speciale tijden, zoals 3.33 uur… bizar. Vond het soms ook best eng omdat het zo vaak gebeurde…

  Beantwoorden
  • krachtigmooi
   24 oktober 2015 at 12:16 (9 jaar ago)

   Hi Babs,

   Ben er niet bang voor! Het is een boodschap en hulp die voor jou bestemd is. Probeer na te denken waar je op dat moment over na aan het denken bent. Dat zal je wellicht een inzicht geven!

   Liefs,
   Monique

   Beantwoorden
   • Babs
    24 oktober 2015 at 12:23 (9 jaar ago)

    Goede tip, dat ga ik zeker doen!

    Beantwoorden
 5. Cath
  3 augustus 2021 at 00:05 (3 jaar ago)

  Bij opzoeking van wat mij ook overkomt de laatste tijd kwam ik dus als bij toeval op je blog terecht. Ben mij ontzettend bewust van de terugkerende 11:11 11/11 111 nu sinds dit weekend. Voordien was het aan de lopende band 12:12 of 21:21 of 22:22 heb zelfs screenshots ook genomen om bij wijze van spreken mezelf te “pietsen” of hoe zeggen jullie dat “knijpen”? 🙈 altijd met spiritualiteit bezig geweest .. een oude ziel .. energie.. er is zoveel meer die wij niet kunnen bevatten? Toeval? Bestaat niet

  Beantwoorden
  • krachtigmooi
   3 augustus 2021 at 10:42 (3 jaar ago)

   Hi Cath, eens! de getallen hebben iets magisch en ja toeval bestaat niet 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh