Kleur bekennen

Kleur is iets wat we kunnen zien. Kleuren kunnen stemmingen bepalen, je huis opfleuren, je laten stralen of juist niet. Kleuren worden gemaakt door licht en energie. De kracht van kleur. Je hebt primaire kleuren rood, geel, en blauw. Daarnaast heb je secundaire kleuren: oranje, groen, paars, bruin. Deze ontstaan als je de primaire kleuren mengt. Een regenboog is een mooie menging van kleuren.

Ikzelf heb iets met de kleur ‘groen. De kleur loopt als een rode, of misschien wel groene, draad door mijn leven. Wat zegt de kleur groen over mij? Groen is voor mij een krachtige Greenpower-kleur. Bij belangrijke beslissingen omgeef ik mij met groen en visualiseer in het groen. Ik zeg ja als het goed voelt en nee als het me energie gaat kosten. Ik laat me niet leiden door beperkingen en obstakels. Ik kies voor ontwikkeling hoe eng dat soms ook is.

Groen geeft me rust en ruimte, het geeft me kracht om te blijven staan als mijn omgeving niet zo stabiel is. Groen gebruik ik om mijn grenzen aan te geven en die van anderen te respecteren. Ik wil graag voorruit en graag nuttig bezig zijn. Ik ben hulpvaardig en voel me verantwoordlijk voor mezelf en voor mijn omgeving. Maar bovenal brengt groen me rust!

PWRlogoKort samengevat; groen is een kleur waar ik kracht uithaal, energie van krijg, in mijn presentatie laat zien, gebruik tijdens mijn werk, mijn website en logo in heb opgebouwd, me rust geeft en ik deze kleur “gewoon” mooi vindt. 🙂

Wat is jouw favoriete kleur en wat zegt deze over jou? Ik vond een leuke test op internet. Leuk om   te kijken wat kleur over je zegt en leuker dan je bezig te houden met de ‘blue monday’ !

http://www.colorcode.nl/kleurtest/index.php

Monique

Wil je hier op reageren laat dan hieronder je reactie achter↓

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh