Power-Aan versus..

Krachtig Mooi versus Power-Aan, opgefriste site en prominent op de voorkant, een betere binnenkomer had ik niet en altijd fijn te weten wie je toespreekt.

Nieuwe (her) start! 

Mijn blogsite http://www.krachtigmooi.nl , die mijn persoonlijke kant laat zien, was toe aan vernieuwing. Een mens verandert. Er moest een frisse wind doorheen en mijn website haperde te veel.  Daar begon het mee. Overigens niet te veel veranderingen, want wat goed voelt mag je behouden. Ik schrijf heel graag over van alles en nog wat, maar het kwam er niet meer van. Opgeslokt door tijd. En waaraan? Terwijl ontspanning voor ieder mens superbelangrijk is. Ook voor mij.

Krachtig Mooi

Krachtig Mooi in al zijn facetten. Je wordt ouder, je gaat anders denken, je anders voelen en beseffen wat je buiten alle beperkingen om wat je wel hebt. Maar dat kostte tijd om daaraan toe te geven en Corona hielp daarbij moet ik je bekennen. Krachtig Mooi zit hem in heel veel dingen, maar vooral in mensen. Ik wil altijd het beste en krachtigste in mensen naar boven halen. Zowel privé als zakelijk. Daar over schrijven geeft me ontspanning. Dus de gekozen naam destijds klopt nog steeds.  Als je wilt weten hoe ik denk, wat ik voel, waar ik een mening over heb, bezoek dan mijn blog of abonneer je er op zodat je niets meer hoeft te missen. Zie het als een eerste kennismaking. Heel eenvoudig rechtsonder en geheel vrijblijvend zie je het verschijnen.  Ik schrijf ze vanuit eigen beleving en daar kan je het wel/niet mee eens zijn. Ik sta altijd open voor reacties.

Power-Aan

Mijn zakelijke kant http://www.power-aan.nl  behoefde ook vernieuwing. Ook daar moest de bezem doorheen.

Power-Aan was de naam waar ik 11 jaar geleden mee startte en me bracht waar ik nu sta. Velen kennen ondertussen het groene balletje, waar ik nog steeds voor sta en waar ik geen afscheid van neem, omdat ze met Krachtig Mooi is verbonden. Ze zijn 1, net zoals ik. What you see is what you get.

 

Krachtig Mooi versus Power-Aan

Deze zijn nu samengevoegd, omdat we ook praktisch willen blijven. Tik je power-aan.nl  in dan kom je er en tik je krachtig Mooi in dan kom je er ook! Leuker kon ik het niet maken, wel makkelijker. Mijn werkwijze heeft wat kleine aanpassingen, waar ik me nu goed bij voel dus neem gerust een kijkje onder de tab; Power-Aan of stuur me een bericht op monique@power-aan.nl  als je overweegt eens met iemand te gaan praten.

Zo het eerste begin is weer gemaakt. Nu nog een passende afsluiter, die nog steeds mijn lijfspreuk is en die overigens geen vernieuwing of uitleg behoeft.

Monique

Wil je hier op reageren plaats je reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh