Mooi Meegenomen

Mijn sterrenbeeld is tweeling. Kenmerkend voor een tweeling is iemand met 2 kanten of 2 gezichten of hoe je het ook wilt noemen. Enerzijds ben ik een gevoelsmens met een hoog inlevingsvermogen en anderzijds ben ik een heel praktisch mens. Ik zet dromen graag om in daden. Voor mezelf en ik bied hulp voor een ander. Dus “doen” pas heel goed bij me. Zoals we hier in Brabant zeggen: ‘Niet lullen maar poetsen’! Dat lijkt een contrast, maar het loopt mooi naast elkaar. Het houdt de boel levend!

Nu ben ik deze persoonlijke blog gestart omdat ik schrijven leuk en ontspannend vind en wil delen wat me bezig houdt, waar ik blij van wordt, waar ik een bepaalde mening over heb of waar ik mee te maken heb in mijn werk of in mijn dagelijks leven. Dit gaat voornamelijk over het gevoelsleven. Wat mensen beweegt, keuzes die ze wel of niet maken, fases in iemands leven etc.

Om op deze persoonlijke blog ook de andere kant te belichten heb ik een nieuwe terugkerende rubriek bedacht om toe te voegen: “ Mooi meegenomen”. Een rubriek met mooie en praktische dingen om te delen. Ook dat kan van alles zijn. Iets waar je wel of niets aan hebt. Dat mag je zelf bepalen. Binnenkort zal de eerste verschijnen.

Wat ga je in deze rubriek aantreffen:

  • groene energiePraktische zaken
  • Mooie dingen waar ik toevallig tegen aan loop
  • Lekkere dingen
  • Mooie plekken
  • Tips van vroeger die nog steeds handig zijn
  • Mooie mensen die ik bewonder
  • Ongewone dingen

Waarom? Ik ben van de generatie ‘welvaartskinderen’ dus heb al wat geschiedenis geschreven en wellicht staat hier straks iets tussen waarvan je denkt; Hé, das handig of dat ga ik eens proberen, doen, proeven of bekijken.

Kortom de rubriek : ‘Mooi meegenomen’ is dus een funrubriek met praktische zaken en dat is mooi meegenomen 😉

Monique

Wil je hier op reageren laat dan hieronder je reactie achter↓

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh