Sexy benen

Gebruinde, onthaarde benen. Ik vind dat het mooiste wat er is! Ze kunnen een mooi rokje of jurkje helemaal afmaken en me een goed gevoel geven. Na het herfstweer de afgelopen dagen is het mooie weer terug in Nederland. De rokjes en shortjes worden weer massaal (opnieuw) de kast uitgetrokken en de bruinebenenbenen mogen weer gezien worden. Nou… bij sommigen dan. Onthaarde, gebruinde benen vind ik heel sexy en mijn oog valt daar ook bij anderen op. Lengte vind ik niet belangrijk, maar wel graag helemaal haarloos! Ik en ontharing… pff… ben al vanaf mijn 15e in de weer met allerlei ontharingsmiddelen voor dat gladde spiegelende resultaat. Dat is iedere keer de missie. Als donkerharige heeft moeder natuur me niet gespaard en dus geen sexy blonde haartjes op mijn benen gegeven…Ze zijn donker en ook bij mij groeien ze waar ik liever niet heb dat ze groeien. Haren blijven nu eenmaal groeien dus bijhouden is voor mij de enige optie. Maar goed, gedurende de jaren ben ik op gebied van ontharen van alle markten thuis en heb ik het goed onder controle. Nu met het ouder worden wordt het gelukkig ook minder. Ik houd het netjes bij gedurende alle seizoenen en voorzie mijzelf dus niet van een vachtje gedurende de wintermaanden, maar dat is uiteraard persoonlijk. Bij mij moeten ze gewoon weg!

behandelingen-ontharing-headerHet valt me dus ook bij andere vrouwen meteen op als er iets niet helemaal goed is gegaan of stukken zijn overgeslagen. Maar wat ik het meest rare vind zijn vrouwen die hun bovenbenen niet ontharen. Ik begrijp dat niet…
Is dit luiheid? Zien ze het niet? Ik vind het er vreemd uitzien. Je scheert je oksels toch ook niet voor de helft? Nog maar te zwijgen over de bikinilijn. Maar ondanks het ‘gedoe’ van het zorgvuldig verwijderen van ongewenste haargroei zeg ik toch; ‘haal ze weg’! Dus óók van je bovenbenen en vergeet daarbij je knieholtes niet. Dit is ook zo’n verborgen plekje waar je weinig zicht op hebt! Het ziet er zoveel mooier uit. Lichaamshaar is sowieso maar in beperkte mate wenselijk. Snor en okselhaar is in mijn beleving voor geen enkele vrouw weggelegd en persoonlijk vind ik dat je op een bepaalde leeftijd ook beenhaar en bikinilijn daar aan toe kunt voegen.

Venus-Olaz-1-of-16Pak het scheermesje – of voor de die-hards, hars of epileerapparaat en haal het overtollige haar weg inclusief je ‘bovenbenen’. Je krijgt er mooie, sexy benen voor terug. Staat stunning onder een mooie rokje en met een paar mooie hakken smokkel je er tevens wat lengte bij, waardoor ze weer slanker lijken en dat is dan weer mooi meegenomen ! 😉

Monique 

Wil je hierop reageren, laat dan hieronder  je reactie achter!

2 Comments on Sexy benen

 1. Lena
  3 augustus 2015 at 18:15 (9 jaar ago)

  Ontharen is inderdaad een noodzakelijk kwaad! En bruine benen, dat lukt mij ook nog wel redelijk. Helaas heb ik nogal wat putten in mijn bovenbenen – mooier worden ze er niet op met de jaren!

  Beantwoorden
 2. krachtigmooi
  3 augustus 2015 at 20:21 (9 jaar ago)

  Hi Lena,

  Een rokje wat wat langer is, is ook oké ! En buiten dat vind ik je mooi van binnen, dus ik zie geen putten 😉 X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh