Contact opnemen

♦ Hoe neem ik contact op?

Coaching bij Power-Aan ondersteunt jouw denkproces tijdens een gezamenlijk traject waarin jouw doelen centraal staan. Ik werk alleen op afspraak en ben gevestigd in het pand van;

 

Lot of Beauty

Hint 6a

5521AH Eersel

 

  • Als je voor de eerste keer een afspraak wilt maken stuur je me een e-mail op monique@power-aan.nl en legt kort uit waarvoor je hulp zoekt. Vermeld je telefoonnummer als je wilt dat ik even kort telefonisch contact met je opneem.
  • Ik werk met het reserveren van tijd. Jij bepaalt vooraf hoeveel tijd je nodig hebt. Het reserveren van tijd gaat in goed overleg. Dit kan zijn; 1 uur, 1 1/2 uur tot maximaal 2 uur. Tevens zal ik het tarief met je bespreken.
  • Ik werk ook on-line als de afstand naar mijn praktijk een belemmering is. Dit kan telefonisch of via video (Zoom) als je graag iemand tegenover je hebt.
  • Zakelijke tarieven op aanvraag. Vaak is er bij bedrijven budget voor scholingskosten, waar coaching toe wordt gerekend. Navragen loont! (Bedrijfstarieven gelden dan)
  • Afspraken worden minimaal 48 uur vooraf geannuleerd, anders wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.
  • Voor betalingen stuur ik je per email een betaalverzoek via de bank. Gelieve deze te betalen voorafgaand aan het gesprek.
  • Ik heb er niet voor gekozen om me aan te sluiten bij een beroepsvereniging. Ik vind het belangrijker dat er een klik is zodat je je vrij voelt om alles te vertellen wat je graag wilt vertellen.

Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met je gegevens en verstrek ze niet aan derden.

♦ Ga ik de stap nemen?

Stuur mij een bericht op monique@power-aan.nl en vertel me in het kort waar je aan wilt werken. Dan kan ik kijken of het onderwerp zich leent voor coaching of dat ik je een suggestie kan doen om een Ont-Moeten© behandeling te ondergaan of wellicht een combinatie!

Monique

http://www.power-aan.nl © 2011 • KvK nr. 52966844

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh