Ont-Moeten©

In mijn praktijk geef ik ook energetische behandelingen. Ik heb er voor gekozen om deze behandeling Ont-Moeten© te noemen. Het zegt namelijk veel over waar de behandeling voor staat. Ik ben hier voor gecertificeerd en werk volgens de methode van Dr.Usui.

Waarom Ont-Moeten© ?

Het is een mooie en eenvoudige manier om tot rust te komen. Je bewust te maken van jezelf en even niets te Moeten. Het is ontspannend en tijdens de behandeling hoef je niet te praten. Het klinkt misschien eng om je zomaar even over te geven, maar beschouw het dan als je Me-momentje waarin je niets Moet.

Lijkt het op een soort massage?

Nee, verwar het niet met een energetische massage. Je kunt gewoon je kleren aanhouden. Trek wel iets aan wat comfortabel ligt. Alleen schoenen en sieraden worden uitgedaan. Mijn handen worden tijdens de behandeling warm en hebben een helende werking. In deze tijden waarbij we minder worden aangeraakt kan dit heel prettig zijn voor een rustgevende  werking. Mocht je je daarbij niet comfortabel voelen dan houd ik mijn handen een stukje boven je. Het effect op je lichaam is hetzelfde. Je zelfgenezend vermogen wordt aan het werk gezet en geeft lichamelijke en mentale ondersteuning en daar hoef je niets voor te doen. Het gewoon laten gebeuren.

Wat doet Ont-Moeten©?

  • het werkt stress verlagend
  • versnelt je zelfgenezend vermogen
  • zorgt voor meer focus en energie
  • doorbreekt blokkades
  • geeft een boost aan je immuunsysteem
  • en je slaapt er goed van

Wat mag ik verwachten?

Dat verschilt per persoon wat je beleving is bij een energetische behandeling. Sommige ervaren niets terwijl er wel wat gebeurt. De energie zoekt namelijk de weg waar het het hardste nodig is en kan soms dagen doorwerken. Het geeft diepe ontspanning en ruimte in je hoofd. Het is laagdrempelig en prettig in een veilige aangename omgeving.

Hoe lang duurt het?

Een energetische behandeling Ont-Moeten © duurt 45 minuten en je kunt hiervoor tijd reserveren. Desgewenst kun je het combineren als afsluiting na een coach gesprek. Zo wordt een stukje inspanning gecombineerd met ontspanning.

Wil je ervaren wat een energetische behandeling Ont-Moeten© voor je kan betekenen of heb je nog vragen naar aanleiding van het bovenstaande, schroom dan niet om me te contacten op monique@power-aan.nl

Ik help je graag verder!

Monique

 

http://www.power-aan.nl © 2011 • KvK nr. 52966844

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh