Introductie

Power-Aan is het professionele verlengstuk van Krachtig Mooi. Krachtig Mooi is mijn persoonlijke blog waar ik op schrijf, op basis van mijn eigen gevoel, over mensen of dingen die ik bewonder of die me inspireren.

De doelgroep van Power-Aan is dezelfde als die van Krachtig Mooi, namelijk vrouwen en mannen die zich net als ik in hun Midlife – met of zonder crisis – bevinden. Krachtig Mooi geeft je een beeld van mij als privé-persoon. Hoe ik denk en wat ik voel. Dat vertrouw ik vervolgens aan het papier toe. Mijn manier van ontladen.

De praktijk Power-Aan Coaching ben ik gestart omdat mensen mij buitengewoon fascineren; wie ze zijn, wat ze beweegt, hoe ze denken en wat ze voelen. En hoe je hun gevoelens positief kunt ombuigen als ze niet lekker in hun vel zitten. Ik streef niet naar perfectie, maar laat mensen in hun waarde en behandel ze met respect. Imperfecties maken voor mij juist een mens boeiend.

Gezegend met een hoog inlevingsvermogen voelde ik dat ik hiermee iets moest doen. Mijn hart volgen was de enige optie. Meerdere levenslessen waren hiervoor nodig en hebben me gebracht waar ik nu sta, wie ik nu ben en wat ik voor een ander mag betekenen! Inmiddels heb ik meer dan 13 jaar een succesvolle praktijk en sinds 2021 ook on-line. Ik kijk nu al terug op op de vele mooie ontmoetingen die mijn werk tot nu toe hebben gebracht.

Als Krachtig Mooi je aanspreekt, je een eerste klik voelt en je overweegt om welke reden dan ook eens met een coach te gaan praten, dan ben je van harte welkom. Via het dropdownmenu onder Power-Aan vind je meer informatie.

Heb je nog vragen hierover schroom dan niet en stuur een bericht naar mijn mailadres monique@power-aan.nl

Monique 

PWRlogo

 

http://www.power-aan.nl © 2011 • KvK nr. 52966844

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh