Power-Aan 2.0

Power-Aan 2.0 dat behoeft wat uitleg. Alle geruime tijd ben ik niet heel actief meer geweest op mijn blog http://www.krachtigmooi.nl  In de privé-sfeer zijn er wat dingen gebeurd die mijn aandacht nodig hadden en door alles wat er om me heen gebeurde voelde het soms wat lost…Nu wilde ik wel weer iets delen over mijzelf en het werk wat ik doe en wat voor inzichten ik heb mogen ontvangen in de afgelopen jaren.

Hoe het begon

In 2010 opende ik mijn coach praktijk http://www.power-aan.nl gericht op mannen en vrouwen in de Mid-life. Ik zat er middenin en binnen deze groep leefde ontzettend veel dus mijn praktijk werd een bloeiend feit. In 2014 koppelde ik daar een blogsite aan vast http://www.krachtigmooi.nl die een kijkje gaven in mij, hoe ik denk, wat ik voel en hoe ik in het leven sta. Het was tevens mijn uitlaatklep om daar over te schrijven. Ik heb daarom een verbinding met beide gemaakt.

Coaching

Als je ervoor kiest om een coach te bezoeken wil je nl. weten aan wie je je diepste ziel roerselen toevertrouwd en of diegene je ermee gaat helpen om bepaalde keuzes te maken en/of je een inzicht kan geven in wie je nu eigenlijk bent en waar je naartoe wilt.  Het kan ook zijn dat je iemand zoekt om je verhaal te vertellen, omdat je vrienden en familie er niet mee wilt belasten. In alle vrijheid/anonimiteit en vertrouwdheid praten zonder erop veroordeelt te worden voor de situatie waar je op dat moment in zit en een onafhankelijke mening nodig hebt van iemand die niet emotioneel betrokken is. En zo zijn er meerdere redenen om hulp extern te vragen.

Corona

Dat even in het kort hoe ik ben begonnen. En toen was daar December 2019 en brak Corona uit. Dus gebeurde er ineens heel veel. Voor velen een onzekere tijd en ook voor mij. Ik mocht geen mensen meer ontvangen dus besloot mijn coachprogramma om te zetten in een volledig online programma via Zoom en teams. Een voor mij goede zet, omdat ineens zaten we opgesloten met z’n allen en werden we met elkaar geconfronteerd. Dat geeft de behoefte aan praten en zeker als je er thuis niet meer uitkomt. Een goede zet die me geen windeieren heeft gelegd.

Corona duurde uiteindelijk langer dan verwacht, met alle restricties die deze met zich meebracht. Dus vanaf dat moment was ik volledig online bezig. Vanaf maart 2023 is de Coronapandemie pas ten einde gekomen en vanaf mei 2023 was vaccinatie geen verplichting meer en we wilde er massaal allemaal uit. Onder de mensen zijn alsof er niets was gebeurd…

Nieuwe koers

Dus dat was wel even schakelen. Ik voerde altijd mijn eigen koers, wilde ook weer iedereen graag helpen, kleurde graag buiten de lijntjes en recht door zee. Ben van nature altijd een einzelgänger geweest, zoek rust in mezelf. Meestal lijk ik extravert, maar ben introvert. Toch een hoop tegenstrijdigheden zou je zeggen, maar ben een tweeling en die kenmerken zich door 2 gezichten. Ik observeer mensen, ik verplaats me in hun en neem een kijkje in hun ziel naar wat ze nu echt beweegt i.p.v. wat ze uitspreken. Wat werd nu mijn nieuwe koers? Ik wist het even niet meer…wat had ik nu uit dit alles geleerd?

Power-Aan 2.0

Ik wilde er weer voor mensen zijn, live, dat is ook waar mijn hart ligt. Ik wil ze weer bewust maken van hun eigen zijn, zowel mentaal als fysiek. Gedurende Corona heb ik daar vaak over nagedacht. Mijn praktijk is weer geopend op het Hint 6a in Eersel. Power-Aan 2.0 versie. Ik werk nog steeds op afspraak en wat ik nu heb toegevoegd is een energetische ontspanning behandeling en ik heb er voor gekozen om deze Ont-Moeten© te noemen. Een dieptebehandeling waar ik voor ben gecertificeerd.  Even niet praten, maar jezelf ” Ont-Moeten” We leven in zo’n rare tijd, hebben weer een hectisch leven en behoefte aan energie en ontspanning om weer helder te kunnen nadenken en te leven. Je kunt dus kiezen voor een coach gesprek of je kunt kiezen voor een ontspanningsbehandeling of je maakt er een combinatie van. Kijk voor mee informatie onder het tabblad van Power-Aan bij Ont-Moeten. Dat is de nieuwe missie van  Power-Aan 2.0 mooier kon ik het niet maken wel energieker! 😉

Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh