Keuzes maken

Eigenlijk bestaat het leven continu uit keuzes maken. Wat doe ik op mijn brood, wat trek ik aan, waar ga ik naar toe, etc. Maar ook moeilijke keuzes zoals; wat wil ik, wat ga ik doen met mijn leven, wat wil ik veranderen etc. Iedere vrouw heeft zo haar eigen geschreven verhaal. Deze wordt bepaald door de keuzes die ze gedurende haar leven heeft gemaakt. De beweegredenen die ze heeft (ook op latere leeftijd) om alsnog het roer om te gooien zijn zeker niet eenvoudig.

Deze vrouwen hebben mijn respect. Het gebeurt vaak niet zomaar en er is dikwijls goed over nagedacht. Een stille wens, een langgekoesterde droom. Het is Nu of Nooit! Het getuigt van d216cd3ab2e523c4338e8b99fdd29b9cmoed als je, ongeacht wat anderen daarvan denken, je eigen koers durft te varen. Je laat je niet door mogelijke tegenslagen weerhouden, maar je gaat ervoor. Onderschat daarbij niet de invloed die je omgeving op dat moment nog op je heeft. Je moet stevig in je schoenen staan, het liefst met ‘ killer heels’, die je stevig in het zand kunt zetten om hier weerstand aan te bieden. Ook vrouwen die een positieve bijdrage willen/kunnen leveren aan het leven van een ander mens, in welke vorm dan ook, draag ik een warm hart toe. Het enige wat resteert is het durven en DOEN. Ik ben sowieso van mening dat als je ergens je passie instopt en gelooft in jezelf, dat je er ook een succes van maakt.

imageZo had ik een ontmoeting met de Eigenaresse van Mooy, Josita Bierens (43), een fashionstyliste in de brede zin des woords. Zij maakte de keuze om een stap te zetten buiten haar comfort zone, al haar financiële faciliteiten in te ruilen en haar hart te volgen. Gesteund door de achterban ging ze ervoor. Ondertussen timmert ze hard aan de weg binnen ‘Fashionland’ op zowel zakelijk als particulier vlak en met succes. Ze krijgt het niets voor niets, maar met de dynamiek die ze uitstraalt is ze hard op weg!

Wat maakt haar voor mij onderscheidend?

Buiten dat ze veel verstand heeft van mode, goed op de hoogte is van de nieuwste trends, er tip top uitziet, kijkt ze verder dan een mooi plaatje. Ze kijkt naar jou, niet om een metamorfose uit te voeren, maar om je mooie kanten te benadrukken. Een objectief advies van iemand die er goede kijk op heeft, buiten je kennissenkring, kan daarom heel verrassend zijn.

Waar ze ‘mij’ mee inspireerde is dat ze ook klanten heeft die ernstig ziek zijn geweest en waarbij huid, haren of gewicht totaal zijn veranderd. Deze dames willen graag een nieuwe start maken. Josita gaat dan samen met hun door de kleerkast om te kijken waar aanpassing Multi-coloured wardrobe showcase, closeupnodig is, maakt nieuwe combinaties of zoekt nieuwe accessoires voor een andere look. Als je nog niet helemaal lekker in je vel zit kan een restyling nét dat kersje op de taart geven om je weer beter te voelen. Desgewenst gaat ze met je Personal Shoppen en geeft ze je een eerlijk en open advies of ze geeft je een lijstje waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Ze kan je verrassen met combinaties waar je nog niet meteen aan denkt omdat je jezelf nog ziet zoals vroeger…Het ‘feelgood’ gevoel voor deze dames na een bezoek van Josita is van grote waarde en ze doen daarna ook meerdere malen beroep op haar. Dat maakt haar voor mij een krachtige mooie vrouw!

lg000279
Wil je meer over haar weten? Bezoek haar website http://www.mooy.nu of neem contact met haar op, ze helpt je graag verder!

Monique 

Sta jij ook voor een belangrijke keuze en wil je die met me delen? Laat hieronder je reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIETS MOOIS MISSEN?

Vul dan je email adres in om je in te schrijven op deze blog en email meldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh